måndag 24 september 2012

Nytt jobb: Informatör ? med strategisk kompetens (vikariat)

Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 200 personer och vår chef är landshövding Eva Eriksson. Från och med 1 oktober får Värmland ny landshövding, Kenneth Johansson.

Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du göra nytta hos oss på Länsstyrelsen.

Du kommer att tillhöra enheten Verksamhetsstöd. Verksamhetsstöd är den enhet som sköter den interna administrativa verksamheten. De funktioner som ingår är; ekonomi, HR och personal, information, service samt arkiv.


ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgiften ligger rådgivning och stöd som till exempel projekt- och produktionsledning av kommunikationsprojekt. Arbetet innebär även att vara en del i det löpande arbetet med Länsstyrelsens interna och externa webbplatser samt övrigt förekommande arbetsuppgifter inom informationsområdet.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning inom kommunikationsområdet eller annan motsvarande utbildning. Du har erfarenhet av kommunikationsarbete och gärna erfarenhet från produktions- och projektledning. Meriterande är arbete från statlig förvaltning, erfarenhet av webbarbete, kriskommunikation samt arbete med sociala medier.
Du bör ha god erfarenhet av relevanta programvaror som Adobe CS.

Du är drivande och har förmåga att självständigt och kreativt analysera, initiera, planera, driva, slutföra och utvärdera kommunikationsprocesser. Du inspirerar och engagerar samtidigt som du är lyhörd och har förståelse för olika yrkeskompetensers bidrag till helheten. Du bör ha god förmåga att hantera främst svenska men även engelska språket. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar